365 dagar kvar…

14 septemer 2013 – 14 september 2014, där har ni de 365 dagar som är kvar till de allmänna valen nästa år. Det är alltså idag exakt 365 dagar kvar till valet och det är dags för oss som är aktiva politiskt att sluta planera och börja genomföra som inte är gjort för att vi ska kunna börja kampanja istället.

Kristdemokratiska ungdomsförbundets ordförande Sara Skyttedal delade den här bilden på facebook idag och jag håller helt med om texten, värt att tänka på:
1238805_569444839757398_2059734444_n

Idag ska vi träffas i Malmö lokalavdelning och göra de sista förändringarna på vårt förslag till valmanifest, valplan och valbudget som senare vårt medlemsmöte ska besluta om. Självklart presenterar dagen till ära SIFO en ny väljarundersökning också. KD skulle få 3,6 procent om det vore val idag. Till er som tror på opinionssiffror lite för mycket, ni kommer bli överraskade. Det är nu det börjar och kristdemokratin behövs i Sverige!

Läs mer om SIFO här: SdsSkdDNSvdAbExp,

Annonser

2 responses to “365 dagar kvar…

  1. En mycket intressant siffra i denna väljarundersökning (som är ungefär lika tillförlitlig som alla dom andra som överöser oss) är att ett val med detta resultat skulle ge en Riksdag där Socialdemokraterna ensamma är större än hela Högeralliansen. Och det är ju i varje fall bättre än dagens Moderatregering som är beroende av tre (ja nästan fyra…) små röstboskap.

  2. Fredrik Sjölin

    Om KDU och KD blir mer konservativa så har partiet en chans.
    Mota HBT i grinden, modifiera abortlagstiftningen i mer restriktiv riktning
    och satsa på att hjälpa riktiga flyktingar i första hand.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s